Play

Woman

Een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen, gemaakt in dezelfde stijl die Yann Arthus-Bertrand eerder zo succesvol hanteerde in HUMAN.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

WOMAN zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?
1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is
De documentaire WOMAN bekijkt de wereld door de ogen van vrouwen. De film voert ons naar alle uithoeken van de wereld, waar we kennismaken met verschillende vrouwen, elk met hun eigen levensloop, cultuur, kleding, geloof of achtergrond. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. We zien en horen getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs.
De film schetst ook een beeld van de positie van vrouwen in onze wereld. Een somber beeld, in de schaduw van het onrecht dat vrouwen wordt aangedaan. Toch draagt WOMAN bovenal een boodschap uit van liefde en hoop.

Yann Arthus-Bertrand & Anastasia Mikova, Frankrijk, 2019, 109 min. Engels, Frans & Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld.