Play

Sublet (Engels ondertiteld)

Intiem drama over een Amerikaanse columnist die in Tel Aviv dankzij zijn knappe en veel jongere huurbaas kennis maakt met de hedonistische homoscene in de stad.

NB: Deze film is Engels ondertiteld.
Tijden & Tickets

Michael schrijft reiscolumns voor The New York Times. Kort na een tragische gebeurtenis vertrekt hij naar Tel Aviv om daar een artikel te schrijven, terwijl hij nog volop in de rouw is. Het verlies zorgt voor problemen met zijn echtgenoot. Daardoor wil hij zo vlug mogelijk naar huis terugkeren. Maar wanneer hij een appartement huurt van Tomer, een jonge filmstudent, wordt hij meegezogen in de bruisende stad.

Eytan Fox is een van de belangrijkste regisseurs van Israël. Zijn films, waaronder YOSSI & JAGGER, WALK ON WATER en THE BUBBLE zijn in meer dan dertig landen in de bioscoop uitgebracht. Zijn eerste Engelstalige film, SUBLET, ging op het Tribeca Film Festival in wereldpremière.

Eytan Fox, Israël, 2020, 99 min. Engels & Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld. Met John Benjamin Hickey, Niv Nissim, Lihi Kornowski, Miki Kam, Peter Spears.
Sublet dvd cover 300dpi 61530aedd20aa