Play

Gloria Bell

De Chileense regisseur Sebastián Lelio tekent zelf voor de Engelstalige remake van zijn film Gloria (2013), over een 58-jarige vrouw – vertolkt door Julianne Moore – die nog altijd op zoek is naar de liefde van haar leven.

Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

GLORIA BELL zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.
De levenslustige Gloria loopt tegen de zestig, maar voelt zich als een jonge dertiger. Ze is al tien jaar gescheiden en lijkt tevreden met haar leven als single, maar dat is schijn. Regelmatig bezoekt ze vrijgezellenbars voor vijftigplussers. Daar ontmoet ze de eveneens gescheiden Arnold. Ze zijn overduidelijk gecharmeerd van elkaar. Is dit het begin van de nieuwe romance waar ze op wacht?

Oscarwinnaar Lelio (UNA MUJER FANTÁSTICA, DISOBEDIENCE) omzeilt de valkuilen van de Hollywoodremake vakkundig. Zijn GLORIA BELL is nagenoeg een een-op-een-bewerking van zijn film GLORIA uit 2013, maar voelt anders. Enerzijds omdat de setting is verplaatst van Santiago naar Los Angeles, anderzijds omdat Lelio volwassener en zijn toon zachter is. Wat blijft, is het warme verhaal over ontluikende liefde en de complicaties van dating, identiteit en familie. Levensecht en genuanceerd weet Julianne Moore de innerlijke worsteling van Gloria prachtig te vertolken. (ek)

Sebastián Lelio, Chili, VS, 2018, 102 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Julianne Moore, Sean Astin, John Turturro, Jeanne Tripplehorn, Alanna Ubach.
Gloria Bell Ps 1 Jpg Sd Low 5539 1552475531