Play

Liebe in den Gängen

Op de werkvloer van een groothandel delen de werknemers lief en leed met elkaar. Komisch drama in een ongebruikelijke setting.

Tijden & Tickets

De schaars verlichte gangen tussen eindeloze schappen vormen een onbekende wereld voor voormalig bouwvakker Christian. Gelukkig vindt hij steun bij Bruno, die hem leert de vorkheftruck te bedienen. Als Christian Marion (van de afdeling zoetwaren) ontmoet, valt hij als een blok voor haar. Tijdens hun ontmoetingen bij de koffieautomaat leren ze elkaar beter kennen, maar blijkt ook dat Christian de hoop moet laten varen. Marion is getrouwd. En dan komt ze op een dag niet meer opdagen.

De film is gebaseerd op IN DEN GÄNGEN, een kort verhaal van de Duitse auteur Clemens Meyer. Stuber verwerkte het tot een drieluik waarbij elk deel genoemd is naar één van de drie hoofdpersonen. Naast Peter Kurth strikte Thomas Stuber twee grote sterren uit de Duitse filmwereld, Franz Rogowski (TRANSIT) en Sandra Hüller (TONI ERDMANN), voor de hoofdrollen van dit zachtmoedige verhaal tegen een kille achtergrond. (ms)

Thomas Stuber, Duitsland, 2018, 125 min. Duits gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Sandra Hüller, Franz Rogowski, Peter Kurth, Henning Peker, Matthias Brenner.
Liebe In Den G Ngen Ps 1 Jpg Sd Low 3971 1538662372