Play

Promising Young Woman

Stijlvolle thriller met Carey Mulligan als een jonge vrouw die afrekent met wangedrag van mannen. Winnaar van de Oscar voor Beste Originele Scenario.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

PROMISING YOUNG WOMEN zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Cassie stond een veelbelovende toekomst te wachten, totdat er iets gebeurde wat haar leven voorgoed op z’n kop zette. Sindsdien leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, ’s nachts struint ze nachtclubs af waar ze zich voordoet als dronken en kwetsbaar, om te zien welke mannen daar misbruik van maken. Een onverwachte ontmoeting geeft haar de kans om het verleden recht te zetten.

Regisseur Emerald Fennell maakte eerder al naam als schrijver en producent van de prijswinnende televisieserie KILLING EVE én als actrice in THE CROWN. Deze alleskunner strikte voor de hoofdrol in haar speelfilmdebuut Carey Mulligan, die in PROMISING YOUNG WOMAN een van de beste prestaties uit haar carrière neerzet. (ds)

Emerald Fennell, VK, VS, 2020, 108 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Adam Brody, Ray Nicholson.
Promising Young Woman Ps 1 Jpg Sd Low 10778 1606988022