Lumière Open Air Film Festival

Van 28 juli tot en met 28 augustus vindt de tweede editie van het Lumière Open Air Film Festival plaats. Maar liefst 25 zwoele zomeravonden onder de sterren met spraakmakende voorpremières, klassiekers, specials, goed gezelschap én hopelijk mooi weer.

Open Air Film Festival
Tijden & Tickets

Tickets
> Het is alleen mogelijk om online tickets te kopen (reserveren is niet mogelijk). Uitverkochte voorstelling? In de voorverkoop zijn 75 tickets beschikbaar, bij zekerheid van goed weer gaan er op de dag zelf om 12:00 uur 25 extra tickets in de verkoop.

Locatie
>
Richie Backfireplein (het grasveldje achter Lumière).

Aanvang
> Je bereikt het event-terrein via de normale hoofdingang van Lumière. Het event-terrein opent een half uur voor aanvang. Zo heb je lekker de tijd om rustig een plekje uit te zoeken en alvast een drankje te bestellen.

Bar
> Er is geen buitenbar aanwezig. Drankjes zijn vooraf te bestellen aan de bar in het restaurant van Lumière.

Strandstoelen
> Wij zorgen voor strandstoelen. Het is dus niet nodig je eigen stoel mee te nemen.

Koptelefoons
> Bij enkele voorstellingen worden koptelefoons uitgedeeld, zo zorgen we ervoor dat je onder alle omstandigheden optimaal kunt genieten van intieme films waar je geen seconde van wil missen.

Slecht weer?
> De voorstelling gaat altijd door. We hopen natuurlijk op mooi weer, maar met stevige regen of onweer verplaatsen we de filmavond naar binnen. In dat geval krijg je tijdig een mailtje dat de voorstelling in een filmzaal plaatsvindt. Bij een paar regendruppels laten we de film gewoon starten in de openlucht (neem in dat geval een extra (regen)jasje mee). Je kunt je tickets niet terugboeken wanneer het regent.

Intiem en coronaproof
> Voor iedere avond zijn dit jaar maximaal 100 tickets beschikbaar. Met een kleine, intieme setting is het mogelijk om meer dan voldoende afstand te houden en bij slecht weer de filmvoorstelling naar binnen te verplaatsen.

Programma