Vacature Lumière Restaurant Café | Kok (M/V) 38u | per direct

Eten Lr 52 6476 1560863117

Lumière Cinema Restaurant Café zoekt: 

Kok / 38u (4 werkdagen) / per direct. 

Wil jij werken in de keuken van een groot restaurant en draai jij je hand niet om voor het bereiden van de lekkerste wereldgerechten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vul hier direct het sollicitatieformulier in en stuur deze naar horecavacature@lumiere.nl of Lumière, Postbus 875, 6200 AW, Maastricht.

Bekijk alle vacatures hier.

Lumière is dé plek voor bijzondere film in Maastricht en behoort met wel 8000 voorstellingen per jaar tot de culturele basisvoorziening van de stad. Het filmtheater is een van de grootste filmhuizen van Nederland en vervult een niet weg te denken rol als vertoner van de kwaliteitsfilm, voor stad en regio. Sinds september 2016 is Lumière gehuisvest in het oude ketelhuis van de voormalige Sphinxfabriek. Op de kop van de Sphinx aan de binnenhaven van Maastricht heeft Lumière een groots opgezet Restaurant Café geopend. In het monumentale pand aan het water staan film, ontmoeten, gastronomie en gastvrijheid centraal. Lumière Restaurant Café beschikt over een restaurant met 150 zitplaatsen, het café biedt plaats aan 75 gasten en het terras beschikt over 100 zitplaatsen. Lumière Restaurant Café is 7 dagen per week geopend van 11:00 tot 01:00 uur. Een zakelijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid 3-gangendiner; Lumière biedt voor ieder wat wils.