Adres & Parkeren

Bezoekadres

Lumière Cinema
Bassin 88
6211 AK Maastricht

Parkeren

Het is helaas niet mogelijk om te parkeren op ons terrein. Kom je met de auto, dan kun je terecht op de volgende nabijgelegen parkeerplaatsen: 

1: Parkeerplaats Sphinx-Terrein, Frontensingel, 6211 Maastricht
2: Q-Park (Bassin), Maastrichter Grachtstraat 21

Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen beschikbaar op het Sphinxcour (het pleintje voor het Eiffelgebouw tegenover het Bassin). Meer informatie voor mindervaliden vind je onder het kopje mindervaliden.

Parkeerkorting

's Avonds voordeliger parkeren op het Sphinx-terrein met de Parkeer Voordeelkaart € 2,-

Gaat u naar de film en/of komt u een hapje eten? Parkeer dan met korting op het Sphinx-terrein tijdens uw bezoek aan Lumière. De parkeer voordeelkaart is elke dag geldig tussen 18:00 en 01:00 uur. U koopt de voordeelkaart à €2,00 aan de kassa op vertoon van uw inrijkaart in combinatie met een geldig filmticket of uw horecabon. Let op: de parkeerkaart is aan de kassa verkrijgbaar tot 21:30u.

Met de Parkeer Voordeelkaart parkeert u voor €1,00 per uur i.p.v. €2,22 per uur. Zo betaalt u voor 4 uur parkeren €6,00 (incl. deze voordeelkaart) ipv €8,88. Naarmate u langer parkeert, neemt uw voordeel toe.

Hoe werkt het?

Stap 1: Parkeer uw auto op het Sphinx-terrein (Frontensingel) en neem uw inrijkaart mee naar de kassa.
Stap 2: Op vertoon van uw inrijkaart in combinatie met een geldige filmticket of horecabon koopt u aan de kassa een parkeer voordeelkaart.
Stap 3: Tijdens uw vertrek voert u bij de parkeerautomaat eerst uw inrijkaart in en dan uw voordeelkaart.
Stap 4: De parkeerautomaat verrekent automatisch uw korting. Fijne reis!