InScience Maastricht

In samenwerking met Studium Generale Maastricht en InScience festival presenteren we met trots de derde satellieteditie van het wetenschapsfilmfestival in Maastricht. Alle voorstellingen worden ingeleid door een expert en na afloop van de film is er gelegenheid tot discussie.

Special: Reeks
Tijden & Tickets

In samenwerking met Studium Generale (Maastricht University) presenteren we met trots de derde satelliet-editie van het festival. InScience Maastricht toont drie hoogtepunten van het festival in Nijmegen, met dit jaar als centrale thema ‘Our Future in the Making’. Zal de COVID-19 crisis de grote omwenteling bewerkstelligen die het klimaat nodig heeft? Wie heeft de toekomst in handen? Hoe ziet die toekomst eruit? Ben je hoopvol over wat er allemaal mogelijk is of maak je je zorgen over wat we misschien verliezen?

Alle voorstellingen worden ingeleid en/of nabesproken door een expert (voertaal: Engels).


InScience is een van de grootste wetenschapsfilmfestivals in Europa en uniek in Nederland. Het festival is gericht op het snijvlak tussen film, wetenschap en maatschappij. Het programma bestaat uit wetenschapsfilms, debatten en een educatieprogramma voor kinderen en jongeren. De zesde editie van het festival vindt plaats van 11 t/m 15 november in en rondom LUX Nijmegen. 

Deel deze pagina:

Tickets

Kaartjes worden 15 minuten gereserveerd in het winkelmandje.

Ga door met shoppen
Nog niet bevestigen, ik wil meer tickets kopen.