Play

Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek bij Taartrovers Cinemini! Op zondagochtend presenteren we een bijzonder programma waarin onze jongste bezoekers kennismaken met film en mogen spelen in een prachtig lichtlandschap.

Special: Reeks
Tijden & Tickets

Een avontuurlijke en leerzame ontdekkingstocht
Tijdens Taartrovers Cinemini laten we prachtige, hartverwarmende, opwindende, betoverende, verhalende en soms zelfs uitdagende korte films zien, speciaal geselecteerd voor de allerkleinsten. Na de films kunnen de jonge avonturiers samen spelen in een betoverend lichtlandschap, bestaande uit verschillende installaties die kinderen op een speelse manier laten ontdekken hoe licht magische verhalen kan toveren. Een ontdekkingstocht met vormen, projecties, licht en schaduw, waarin de wonderen van beweging en kleur verkend worden.

De eerste keer naar de film, is dat niet (veel te) spannend?

Veel kinderen beleven met Taartrovers Cinemini hun eerste bioscoopbezoek op een manier die perfect bij hen past: de films worden vertoond met gedimd licht, het geluid staat niet te hard, de sfeer is ontspannen, de kinderen kunnen vrij bewegen en reageren op de films en na afloop verwerken de kinderen hun ervaring met al hun zintuigen.

Praktische info
Duur: 30 minuten film & 30 minuten spel

Over Taartrovers Cinemini
Taartrovers Cinemini is een project dat ontwikkeld is door Taartrovers en Eye Filmmuseum. Het project is inmiddels al een aantal jaar iedere zondagochtend te beleven in Eye Filmmuseum in Amsterdam en zal vanaf najaar 2023 ook bij ons te ervaren zijn. Taartrovers Cinemini wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Elisabeth Strouven Fonds.

Deel deze pagina:

Tickets

Kaartjes worden 15 minuten gereserveerd in het winkelmandje.

Ga door met shoppen
Nog niet bevestigen, ik wil meer tickets kopen.