Nieuws omtrent je bezoek aan Lumière

Beste filmliefhebbers en bezoekers van Lumière,
Sinds zaterdag 25 september is de anderhalvemetermaatregel vervallen. We zijn blij dat we de maximale capaciteit in onze zalen en horeca weer mogen gebruiken. Verder laten we de looproutes los en kun je weer overal in de filmzaal plaatsnemen en met jouw complete gezelschap naast elkaar zitten.

Coronatoegangsbewijs
Helaas brengen de nieuwe maatregelen met zich mee dat wij verplicht zijn bezoekers (van 13 jaar en ouder) te controleren met de CoronaCheck app (zowel in de horeca als het filmtheater). We hebben als filmtheater niet de keuze om de oude situatie (met 1,5 meter en minder capaciteit) voort te zetten en we willen voorop stellen dat Lumière een plek moet zijn waar iedereen welkom is. Het is een ingrijpende maatregel die hopelijk zeer tijdelijk nodig zal zijn.

Alles over de toegangscheck in Lumière op een rijtje:

  • Naast de CoronaCheck app, is ook het gele boekje of een papieren coronabewijs geldig. Wanneer je geen vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app hebt staan, kun je een gratis test boeken via www.testenvoortoegang.org
  • Zet voor je vertrek naar Lumière de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de ingang te voorkomen.
  • De toegangscheck gaat gelden voor heel Lumière, zowel voor het filmprogramma als voor onze horeca en verhuuractiviteiten.
  • Aan de ingang of in het restaurant word je gevraagd je coronatoegangsbewijs te laten zien (middels de CoronaCheckApp of papieren coronatoegangsbewijs).
  • Zonder coronatoegangsbewijs kunnen we je geen toegang verlenen. Mocht je niet in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs of klachten hebben op de dag van de voorstelling, dan is het mogelijk om je kaarten te retourneren (telefonisch of via info@lumiere.nl met het bestelnummer van jouw e-tickets o.v.v. ‘E-tickets retour’) zolang het programma nog niet heeft plaatsgevonden.

Regel hier je Coronatoegangsbewijs:

We hopen op je begrip en wensen je alvast veel plezier tijdens je bezoek aan Lumière!