Steun Lumière

2 201215 141149 10887 1608037928

Lieve filmliefhebbers,
Een totale lockdown. Er zit niets anders op, maar enorm balen is het wel. Het nieuws komt voor ons allemaal extra hard aan dit keer. Juist nu, tijdens de donkere dagen, snakken we met zijn allen naar een gezellig uitje in Lumière. Er stond een spetterend kerstprogramma voor jullie klaar waarop we ons ontzettend verheugden. Samen genieten van kerstklassiekers, avant-premières en specials op het grote doek. Het mag niet zo zijn. Met pijn in ons hart moeten we Lumière voor maar liefst vijf weken sluiten.

Wil je Lumière steunen? 
Met onze cadeaubonnen en/of de Lumière passie trakteer je jezelf of vrienden/familie met een Lumière uitje in 2021.

Een klein lichtpuntje. 
In samenwerking met Picl presenteren we de komende tijd weer de mooiste films die je thuis vanaf de bank kunt bekijken. Zo kun je ook tijdens de feestdagen in kleine kring samen genieten van de beste films van het moment en afgelopen jaar.

Gekochte tickets.
Alle voorstellingen t/m 19 januari komen te vervallen. Heb je een ticket voor een filmvoorstelling die niet doorgaat? Dan wordt je ticket automatisch teruggeboekt, het bedrag staat binnen drie werkdagen op je rekening.

Blijf gezond, en zorg goed voor jezelf en elkaar. We hopen je in het nieuwe jaar snel weer te ontmoeten. We kunnen nu al verklappen dat we eind januari een knaller van een programma voor jullie in petto hebben.