Lumière Cinema start met placeren

Lumière Cinema start met placeren, kies online jouw favoriete plek in de filmzaal.

Vanaf donderdag 9 december stappen we in Lumière over naar geplaceerde voorstellingen. Nu we weer 1.5 meter afstand dienen te houden in de filmzalen, is het voor zowel bezoekers als ons personeel prettig om vooraf te weten waar je plaatsneemt in de filmzaal. Bij aankoop van je ticket kun je vanaf nu dus al je favoriete plek in de filmzaal uitkiezen.

Voordelen van placeren:

- Je bent van tevoren zeker van een goede plek in de zaal.
- Je hoeft niet te dringen bij de deur.
- Je kunt daardoor nog rustig iets drinken of eten in ons restaurant. (Al moet je natuurlijk nog wel steeds voor aanvangstijd in de filmzaal zitten...)

Hoe werkt het?

1. Ga naar lumiere.nl/programma
2. Klik op de dag dat je naar de film wilt, kies een film en klik op de gewenste tijd.
3. Kies het aantal tickets en de kaartsoort en plaats deze in je mandje. Let op: bij kortingstickets dien je bij de zaal altijd de bijbehorende (geldige) kortingspas te laten zien.
4. Vervolgens kom je in een scherm waar je je stoelen kunt kiezen. Verplaats desgewenst de selectie en klik daarna op ‘bevestigen’. Let op: kies stoelen zo dat er geen vrije stoel overblijft direct naast je stoel.
5. Check je bestelling en klik op ‘bestelling bevestigen’.
6. Doorloop het betalingsproces.

Let op:
> Kom op tijd: na de aangegeven aanvangstijd wordt er geen publiek meer toegelaten tot de filmzaal.
> Het blijft ook mogelijk om telefonisch tickets te reserveren. NB: Hierbij kies je echter nog geen stoel en loop je het risico dat bij het ophalen van de tickets de beste stoelen al verkocht zijn. Het loont dus om online al tickets te kopen!
> Tickets zijn t/m 30 minuten voor aanvang van de film online verkrijgbaar. Daarna enkel nog aan de kassa. Ook aan de kassa kun je kiezen waar je wilt zitten.