Fijne feestdagen & een gezond, gelukkig 2021.

The Singing Club St 4 Jpg Sd High 10894 1608632907

Dankjewel!
Het einde van een onvergetelijk jaar is in zicht. Bedankt voor jullie begrip en steun. Maar ook voor jullie komst. Zodra onze deuren eventjes open gingen, zaten jullie “hup” weer in onze filmzaal. Een hartverwarmend gebaar naar ons team dat dit jaar keihard heeft gewerkt aan een veilig Lumière.
Ondanks alles ontvingen we in totaal 80.000 filmbezoekers, een historisch laag aantal dat pijn doet. Maar dankzij jullie bezoek en de financiële steun van het Filmfonds en de Gemeente Maastricht staat Lumière nog overeind na dit turbulente jaar.
Naast dieptepunten beleefden we toch ook hoogtepunten. Zoals ons openluchtfilmfestival, waar de weergoden met ons waren en we acht avonden lang een reeks prachtige films in onze achtertuin vertoonden. Het festival was volledig uitverkocht en toverde een grote glimlach op ieders gezicht. Onvergetelijk.

 📽️ Weer samen naar de film in 2021.
We verheugen ons erop om jullie in het nieuwe jaar weer te verwelkomen. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een spetterend openingsprogramma. Maar bovenal wensen wij jou namens alle medewerkers een gelukkig, liefdevol en gezond nieuwjaar met mooie, nieuwe filmervaringen in Lumière. ❤️