Play

You Were Never Really Here

Bikkelharde thriller waarin oorlogsveteraan Joe voor een bevriende privédetective de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus opspoort. Daarmee haalt hij zich de wraak van de onderwereld op zijn hals. Winnaar van de prijs voor beste acteur (Joaquin Phoenix) en scenario in Cannes.

Tijden & Tickets

Dat Lynne Ramsay films maakt die de kijker niet onberoerd laten, is zeker sinds WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN algemeen bekend. Nooit eerder maakte zij echter zo'n beklemmende en gewelddadige film als deze. De film wordt gedragen door het indrukwekkende spel van Joaquin Phoenix, die voor zijn rol lichamelijk transformeerde tot één spierbonk. Door de vele flashbacks en het feit dat de kijker niet alle informatie in de schoot geworpen krijgt, is het een film die aandachtig kijken vergt. Sommige scènes zijn extreem gewelddadig. Na het zien van deze film zal de uitdrukking ‘de man met de hamer tegenkomen’ voor u een andere connotatie hebben.

De filmpers typeert deze film als een mix van TAXI DRIVER en DRIVE. Hard, heftig en steengoed.

Lynne Ramsay, Frankrijk, VK, 2017, 101 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, Alex Manette, John Doman.
You Were Never Really Here Ps 1 Jpg Sd Low 476 1512476784