Workshop: Bouw mee aan ons Muizenhuis (6+)

Knutsel samen met Lumière’s knutselexpert jouw eigen muizenhuiskamer en werk mee aan het enige echte Lumière Muizenhuis. Geïnspireerd op de film Het Muizenhuis – Sam en Julia.

Tijden & Tickets

In de film HET MUIZENHUIS - SAM EN JULIA is één locatie erg belangrijk: het muizenhuis! Laat je inspireren door het decor uit de film en knutsel in deze workshop aan je eigen muizenhuiskamer. Hoe ziet die van jou eruit? Staat er een lekker grote bank, of misschien een enorme boekenkast? We gaan aan de slag met allerlei materialen, en Lumière’s knutselexperts leren je hoe je jouw muizenhuiskamer zó inricht dat 'ie van het beeld afspat.

p.s. Wil je ook écht aan de slag gaan en jouw decor zien terugkomen in een echte film? Op vrijdag vindt de workshop Stop Motion plaats, waarin we in een aantal decors een korte stop motion animatiefilm opnemen. Let op: voor deze workshop is een apart toegangsbewijs benodigd.

Praktische informatie

  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Foyer (de open ruimte tussen zaal 4 en 5)
  • Begeleiding: Ouders en begeleiders mogen blijven kijken, of kunnen tijdens de workshop een drankje drinken in ons Restaurant Café.
, 2024, 90 min. , Nederlands ondertiteld.