Play

Viva Chaplin | City Lights

Chaplin vertolkt opnieuw The Little Tramp in dit komische en ontroerende meesterwerk waarin onze geliefde kleine vagebond in de gegoede kringen van de stad verzeild raakt.

Tijden & Tickets

The Little Tramp ontmoet een arme, blinde bloemenverkoopster en wordt onmiddellijk verliefd op haar. Zij ziet hem aan voor een miljonair. Omdat hij haar niet wil teleurstellen, houdt hij de schijn op en probeert geld in te zamelen voor haar oogoperatie. CITY LIGHTS eindigt met één van de meest bekende slotscènes uit de filmgeschiedenis waarin het bloemenmeisje zich realiseert wie haar weldoener was. De film weet de kijker zo te beroeren en aan het lachen te maken dat de film in 1998 werd opgenomen in de top 100 American Films van het American Film Institute.

Charles Chaplin, VS, 1931, 87 min. , zonder ondertiteling. Met Charles Chaplin, Virginia Cherrill, Florence Lee, Allan Garcia, Harry Myers, Hank Mann.
City Lights ps 1 jpg sd low Charlie Chaplin Copyright Bubbles Inc S A CITY LIGHTS Copyright Roy Export S A S 612e130336841