Play

Under The Silver Lake

Surrealistische neo-noir die zich afspeelt in een buitenwijk van LA, waarin een jonge man geobsedeerd raakt door de mysterieuze verdwijning van zijn buurvrouw.

Tijden & Tickets

Sam woont in Los Angeles. Hij rookt de dagen aan elkaar, continu stoned, games spelend en buurvrouwen bespiedend. Op een mooie, zwoele avond maakt hij kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah. Maar ’s ochtends is ze plots verdwenen – het is alsof ze nooit heeft bestaan. Haast obsessief volgt hij de geheime aanwijzingen die hem leiden naar miljardairs, bizarre feestjes en de duistere diepten van mysterie, schandaal en samenzwering in de City of Angels. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

David Robert Mitchell brak in 2014 door met met de horrorfilm IT FOLLOWS. Vier jaar later neemt hij ons mee naar de surrealistische schaduwwereld van Hollywood, zoals eerder al filmmakers als David Lynch inspireerde.

David Robert Mitchell, VS, 2018, 139 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace.