Opening Night | Twin Peaks 2017 (season 3) Episode 1&2 (uitverkocht)

Exclusieve bioscooppremière van Twin Peaks 2017 (season 3) Episode 1&2. It is happening again! Voorafgaand aan de vertoning geven Stijn Huijts (artistiek directeur Bonnefantenmuseum) en David Deprez (artistiek directeur Lumière) een korte introductie.

N.B: De afleveringen zijn Engels gesproken en niet ondertiteld. Onderdeel van de opening night, dresscode: Red Room.
Tijden & Tickets

Er was jarenlang over gespeculeerd, maar in 2017 keerde de iconische tv-serie TWIN PEAKS dan eindelijk terug. Vijfentwintig jaar na de moord op Laura Palmer belanden we opnieuw in het noordelijke provinciestadje Twin Peaks. Diverse leden van de originele cast keren terug. Lucy bedient nog steeds op onnavolgbare wijze de telefooncentrale van het lokale politiestation. In de Double R Diner serveren Shelly en Norma ‘verdomd goede koffie’.
En uiteraard is Kyle MacLachlan van de partij als de aan zwarte koffie en kersenvlaai verslingerde FBI-agent Dale Cooper. In dit derde seizoen van TWIN PEAKS raakt Cooper in tweeën gesplitst. Zijn slechte versie zaait dood en verderf. De goede Cooper is zijn geheugen kwijt.
Lumière vertoont de eerste twee afleveringen van dit nieuwe TWIN PEAKS-seizoen op het grote doek. Wie daarna de rest van het seizoen wil zien, kan in Nederland terecht bij de online videodienst Videoland.

David Lynch, VS, 2017, 120 min. Engels gesproken, zonder ondertiteling. Met Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Michael Horse, Chrysta Bell, Miguel Ferrer, David Lynch.