Play

True Things

Gelaagd en knap geacteerd psychologisch drama met Ruth Wilson en Tom Burke over een late dertiger die meegesleurd wordt in een toxische seksuele relatie.

Tijden & Tickets

In het rustige kustplaatsje Ramsgate wordt de wereld van Kate op zijn kop gezet door een toevallige blik van een brutale man met geverfd blond haar. Hij is net ontslagen uit de gevangenis, waar hij vastzat voor enkele kleine vergrijpen. Met al zijn zelfvertrouwen en charme verleidt hij Kate op een parkeerplaats. Kate’s gedachten worden de weken erna totaal beheerst door deze bedwelmende ervaring. Ze geeft zich over aan lust in de hoop om intimiteit te vinden. Ondertussen laat haar minnaar steeds minder vaak van zich horen. Maar Kate kan zijn geur en zijn aanraking niet vergeten.

TRUE THINGS is een rauwe kijk op het soort liefde dat zowel allesomvattend als destructief, hartstochtelijk en gevaarlijk kan zijn. De hoofdrollen komen voor rekening van Ruth Wilson (LUTHER) en Tom Burke, die net als in THE SOUVENIR een onweerstaanbare man speelt waar vrouwen desondanks beter bij uit de buurt kunnen blijven.

Harry Wootliff, VK, 2021, 102 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Ruth Wilson, Tom Burke, Hayley Squires, Elizabeth Rider, Frank McCusker..