Play

Tiempo Compartido - Engels ondertiteld

Grimmige satire over Eva en Pedro die denken een ontspannen vakantie te gaan doorbrengen in Vistamar: een mega vakantie-resort met schitterende zwembaden, golfbanen en volop activiteiten. Het had zo mooi kunnen zijn: zon, zee en strand.

Tijden & Tickets

N.B. Deze versie is Engels ondertiteld. Voor de Nederlands ondertitelde versie klik hier.

Een paradijs voor een perfecte vakantie, zo stralen de brochures je tegemoet, en dat had het ook best kunnen worden. Ware het niet dat het nieuwe management ‘hun’ bungalow dubbel heeft geboekt. Dan zit er niets anders op dan de accommodatie te delen, zo besluit Eva. Of dat voor iedereen de beste oplossing is valt te bezien. Pedro zoekt zijn heil bij Gloria en Andres, een van elkaar vervreemd echtpaar van middelbare leeftijd. Al snel smeden de nieuwe makkers Pedro en Andres een plan om het nieuwe (corrupte) management – waar ze beiden om verschillende reden slachtoffer van zijn geworden – een lesje te leren. (ej)

Sebastián Hofmann, Mexico, Nederland, 2018, 96 min. Spaans & Engels gesproken, Engels ondertiteld. Met Luis Gerardo Méndez, Miguel Rodarte, RJ Mitte, Cassandra Ciangherotti, Montserrat Marañon.