Play

The Trip to Spain

Komedie over de Spaanse avonturen van de bevriende acteurs Steve Coogan en Rob Brydon. Acht jaar na hun eerste gezamenlijke reis door Engeland en vier jaar nadat ze Italië aandeden, treffen we het koppel samen reizend door Spanje.

Tijden & Tickets

Het begon allemaal op een regenachtige dag gedurende de opnamen voor Winterbottoms 24 HOUR PARTY PEOPLE (2002). De regisseur zag in hun improvisatie een nieuwe film, met in de hoofdrol twee mannen die al reizend hun midlife crisis bezweren door te genieten van de geneugten van het leven: mooie natuur, goed eten en drinken. Daar leent Spanje zich natuurlijk uitstekend voor. Deze reis is Steve bezig met zijn memoires en Brydon recenseert restaurants; en dat allemaal in één week van Santander tot Malaga. Het prachtige decor vult de mijmeringen over het leven en de droge humor en personificaties van de acteurs goed aan. (ej)

Michael Winterbottom, VK, 2017, 110 min. Engels & Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Steve Coogan, Rob Brydon, Marta Barrio, Claire Keelan, Justin Edwards.
The Trip To Spain Ps 1 Jpg Sd Low 2324 1525429560