Play

The Trip To Greece

Ga mee met dit Britse komiekduo op hun culinaire reis door het zonnige Griekenland.

Tijden & Tickets
Voor de vierde keer gaan Steve Coogan en Rob Brydan samen op een culinaire reis. Dit keer naar het zonnige Griekenland. Tussen de eeuwenoude tempels, blokjes feta en glaasjes ouzo door bespreekt het dynamische duo het leven met een flinke dosis Britse humor.

Eerder waren BAFTA-winnaars Coogan en Brydan al te vinden in Lake District, Italië en Spanje, maar dit keer treden ze in de voetsporen van de Griekse mythe van Odysseus, de bedenker van de list van Troje en centraal figuur in de werken van dichters als Homerus en Sophokles. Ze passeren de ijkpunten uit de Illias, zoals hun startpunt in Turkije, maar bezoeken ook het iconische eiland van de film Mamma Mia.

Terwijl ze genieten van uitmuntende lokale gerechten, gaan ze volledig op in de Griekse geschiedenis en cultuur. En zoals vanouds gaat er geen gespreksonderwerp aan hen voorbij en geven ze hun ongekende impressies van wereldsterren. Ze kruipen in de huid van onder meer acteurs Tom Hardy, Stan Laurel en komiek Ronnie Corbett.

Michael Winterbottom, VK, Griekenland, 2021, 110 min. Engels & Grieks gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Steve Coogan, Rob Brydon, Claire Keelan.
MV5 BN Dhh MWI3 Mj Et Mj Rm Mi00 Zjc0 L Tk5 Zm It YT Ew MWI3 YWQ5 MWM2 Xk Ey Xk Fqc Gde QX Vy MTE1 Mz I2 Nz Iz V1 6098fd9b90958