Play

The Saint of the Impossible

Een bitterzoet drama over de Amerikaanse Droom van een illegale Peruviaanse familie in New York, gebaseerd op een novelle van Arnon Grunberg.

Tijden & Tickets

De liefde laat je stomme dingen doen. Dat zal de latino-tweeling Paul en Tito zelf ervaren. De Peruaanse tieners zijn illegaal in New York, waar ze de kost verdienen als maaltijdbezorgers. Naast geldproblemen hangt ook altijd het risico van uitzetting boven hun hoofd. De tienerbroers denken dat het verlies van hun maagdelijkheid dé oplossing voor al hun ellende gaat zijn. Daarom bidden ze tot de Heilige van Hopeloze Gevallen. Hun gebeden lijken verhoord wanneer ze tijdens een hete zomer bij een taalles Kristin ontmoeten: een mooie Kroatische meid. Wat Paul en Tito echter niet weten, is dat Kristin er haar eigen ideeën over de liefde op na houdt.

De film wordt verteld vanuit het perspectief van Paul en Tito’s moeder Rafaella, die geen weet heeft van de romantische perikelen van haar zonen en die later probeert te achterhalen welk drama zich precies heeft afgespeeld.

Marc Raymond Wilkins, Zwitserland, 2020, 99 min. Engels & Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Magaly Solier, Tara Thaller, Adriano Durand, Marcelo Durand..
The Saint of the Impossible ps 1 jpg sd low 626121d249ecb