Play

The Peanut Butter Falcon

Hartverwarmende buddy roadmovie over de ongewone vriendschap tussen een jonge aspirant-worstelaar met het syndroom van Down en een kruimeldief op de vlucht.

Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

THE PEANUT BUTTER FALCON zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.
De 22-jarige Zak heeft maar één droom: professioneel worstelaar worden. Om les te kunnen nemen aan de worstelschool van zijn idool Salt Water Redneck ontvlucht hij het verzorgingstehuis waar hij woont. Onderweg ontmoet hij de eveneens voortvluchtige visser Tyler, die zijn bondgenoot en coach wordt. Het ongewone duo doorkruist delta's, drinkt whisky, vindt God en vangt vis. En ze overtuigen zelfs Zaks verzorgster om mee te gaan op avontuur.
THE PEANUT BUTTER FALCON – een modern avontuur à la Mark Twain – had makkelijk oversentimenteel kunnen uitpakken, maar is dat nergens. Dat komt grotendeels door de perfecte casting van nieuwkomer Zack Gottsagen. Nilson en Schwartz schreven Zaks rol speciaal voor hem nadat ze hem zagen op een acteerkamp voor acteurs met beperkingen. En ook LaBeoufs rauwe spel is weergaloos. (ek)

Tyler Nilson & Michael Schwartz, VS, 2019, 97 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, Dakota Johnson, John Hawkes, Thomas Haden Church, Bruce Dern.
The Peanut Butter Falcon Ps 1 Jpg Sd Low 7828 1572950381