Play

The Nest

Beklemmend familiedrama van regisseur Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) over een ogenschijnlijk perfect gezin dat uit elkaar dreigt te vallen. Met Jude Law en Carrie Coon.

Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

THE NEST zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory met zijn vrouw en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren tachtig. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken de twee steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen.

Na zijn debuut MARTHA MARCY MAY MARLENE levert de Canadese filmbelofte Sean Durkin negen jaar later opnieuw een beklemmende film af. Het afstandelijke camerawerk van de Hongaarse Mátyás Erdély (SON OF SAUL) versterkt de onbehaaglijke, dreigende sfeer in het nieuwe familienest. Arcade Fire-muzikant en debutant Richard Reed Parry voegt daar een spookachtige filmscore aan toe.

Sean Durkin, VS, 2020, 107 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche, Charlie Shotwell, Tanya Allen.