Play

The Leisure Seeker

Liefdevolle tragikomedie met Donald Sutherland en Helen Mirren als een ouder wordend, ziek echtpaar dat een laatste Amerikaanse rondrit maakt in hun camper.

Tijden & Tickets

Het is niet zomaar een vakantietochtje. Op de vlucht voor hun bemoeizieke kinderen en dokters zijn ze vastberaden om het einddoel, het huis van schrijver Ernest Hemingway te bereiken. Ze wensen niet alleen te ontsnappen aan hun omgeving, maar ook aan het idee dat het einde van hun zelfstandig en gezamenlijk leven in zicht is. Naarmate ze dichter bij hun bestemming komen, manifesteren Johns Alzheimer en de ziekte van Ella zich steeds duidelijker. De eerste Amerikaanse film van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì – bekend van de Italiaanse hit LA PAZZA GIOIA – is gebaseerd op de bestseller van Michael Zadoorian. Helen Mirren en Donald Sutherland weten precies de juiste balans te vinden tussen komedie en drama. (ej)

Paolo Virzì, Italië, Frankrijk, 2017, 112 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Helen Mirren, Donald Sutherland, Christian McKay, Janel Moloney, Dana Ivey.
The Leisure Seeker Ps 1 Jpg Sd Low 459 1512472074