Play

Sweet Thing

Dromerig en eigenzinnig drama over een vader met een alcoholprobleem en zijn kinderen, die besluiten weg te lopen van huis. Winnaar van de Kristallen Beer in Berlijn.

Tijden & Tickets

Tiener Billie en haar jongere broertje Nico wonen in een geïmproviseerd idyllisch bestaan, maar iedere keer als hun onvoorspelbare vader Adam naar de fles grijpt, verandert hun leven in een emotionele achtbaan. Ze kunnen nergens terecht: hun moeder liep al jaren geleden weg. Samen met Malik, een jongen van Billie’s leeftijd die op zoek is naar zijn vader, nemen ze de benen en beginnen ze aan een reis vol ups en downs.
Sundance-winnaar en indie-icoon Alexandre Rockwell geeft de wereld van de kinderen weer in subliem zwart-wit, afgewisseld met scènes in kleur. SWEET THING vertelt een eigentijds en universeel verhaal over opgroeien in een gezin dat aan de rand van de samenleving leeft. Met in de hoofdrollen de echte kinderen van regisseur Alexandre Rockwell.

Alexandre Rockwell, VS, 2020, 91 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Nico Rockwell, Lana Rockwell, Jabari Watkins.
Sweet Thing Ps 1 Jpg Sd Low 10314 1601976405