Play

Swallow

Een ogenschijnlijk perfect gezin heeft alles op een rijtje. Een goede baan, een mooi huis en ook nog eens in verwachting van een kindje. Maar achter de schone schijn voltrekt zich een drama als de jonge aanstaande moeder een gevaarlijke eetstoornis ontwikkelt.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

SWALLOW zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Hunter (Haley Bennett, bekend van The Girl on the Train) lijkt een heerlijk leventje te leiden samen met haar man Ritchie (Austin Stowell). Hij heeft net de leiding overgenomen van een succesvol familiebedrijf, als de twee in verwachting zijn van een kindje. Maar de zwangerschap ontwricht Hunter, die een dwangmatige eetstoornis ontwikkelt. En niet zo maar eentje, ze heeft Pica, wat een constante hunkering naar het eten van niet-eetbare dingen inhoudt. Als de stoornis haar zwangerschap bedreigt, zet haar schoonfamilie alles op alles om de voortzetting van de familielijn te waarborgen. Maar verbergt Hunter’s vreemde en oncontroleerbare obsessie misschien een groter geheim?

Swallow is het indrukwekkende debuut van regisseur Carlo Mirabella-Davis en ging in première op het Filmfestival van Tribeca, waar aanstormend talent Haley Bennett naar huis ging met de prijs voor Beste Actrice.

Carlo Mirabella-Davis, Frankrijk, 2019, 95 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Haley Bennett, Austin Stowell, Elizabeth Marvel, David Rasche.