Play

Superkat Maurice (6+)

Animatiefilm over de slimme kat Maurice die veel geld verdient met de jacht op ratten. Alles gaat goed tot Maurice in het plaatsje Bad Blintz komt, waar helemaal geen ratten zijn!

Tijden & Tickets

Animatiefilm over de slimme kat Maurice die veel geld verdient met de jacht op ratten. Alles gaat goed tot Maurice in het plaatsje Bad Blintz komt, waar helemaal geen ratten zijn.

Ratten, ze zijn overal! In broodtrommels, dansend op tafel, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nodig? Een sluwe superkat als Maurice, een rattenvanger die samen met Mees, Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen een perfecte business heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn. En er valt ook nog eens niks te eten! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen.

Toby Genkel & Florian Westermann, Duitsland, VK, 2022, 93 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met (de stemmen van): Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Peggy Vrijens, Qucee..