Play

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2D

Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, ontdekt de eindeloze mogelijkheden van het adembenemend geestverruimende Spider-Versum. Winnaar van de Oscar voor beste animatiefilm in 2019!

Tijden & Tickets

Na een beet van een radioactieve spin ontdekt Miles Morales dat hij tegen muren kan blijven plakken en webben kan schieten; plotseling bezit hij spinnenkrachten. Bovendien leeft hij in een wereld waarin superheld Spider-Man al razend populair is. Als de bekende Spider-Man overlijdt in een gevecht, is het aan Miles om hem op te volgen. Hij moet meteen aan de bak, maar krijgt hulp van verschillende Spider-wezens uit parallelle werelden: Peter B. Parker, bijvoorbeeld, een Spider-Man met een burn-out.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE is wereldwijd met ontzettend groot applaus ontvangen. VPRO Cinema schreef al: ‘de meest radicale, intelligente, kunstzinnige en revolutionaire superheldenfilm ooit gemaakt’. Nog belangrijker is echter het feit dat Miles Morales het kind is van een Afro-Amerikaanse man en een Puerto Ricaanse vrouw. Dat is precies het heldenkind dat deze wereld nodig heeft. (wg)

Miles Morales, VS, 2018, 117 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling.
Spider Man  Into The Spider Verse Nl Ps 1 Jpg Sd Low Sony Pictures Animation © 2018 Ctmg Inc All Rights Reserved 5529 1552313029