Play

Sia, de Rebelse Bosfee (6+)

Een vrolijke en spannende kinderfilm over een rebelse fee en een excentrieke jongen die op moedige wijze proberen om de natuur van de ondergang te behoeden.

Tijden & Tickets

Charmante en ondeugende bosfee die haar huis in het bos verruilt voor een leven In de stad. Daar ontmoet ze de elfjarige Alfred, een echte natuurliefhebber. Al gauw worden ze beste vrienden. Sia houdt van de grote stad, de rechte vormen, de mooie parkeerplaatsen en de vaste gewoonten die mensen hebben. Ze heeft veel plezier met Alfred en zijn stadse vrienden, totdat op een dag de vogels zomaar uit de lucht vallen in de straten van de stad. De stinkende kunstmestfabriek waar de vader van Alfred werkt zou wel eens de boosdoener kunnen zijn. Alfred en Sia besluiten op onderzoek te gaan naar wat de natuur bedreigt en wat zij kunnen doen om te voorkomen dat al het leven in het bos wordt vernietigd. Samen trekken ze ten strijde om de natuur te redden.

Kom je bij ons naar de film? Kom op tijd, maar niet te vroeg. Je hebt pas 15 minuten voor aanvang van de film toegang tot ons gebouw.

Marja Pyykkö, Finland, Nederland, Noorwegen, 2021, 89 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling.
Sia de Rebelse Bosfee ps 1 jpg sd low 60ae216025a4c