Play

Shubh Mangal Al Zyada Saavdhan

Romantische, hilarische én maatschappijkritische Bollywood-film over twee verliefde mannen die hun families moeten overtuigen van hun liefde.

Tijden & Tickets

Het is duidelijk voor de Tripathi-familie: de samenstelling van het meest recente koppel in hun gelederen strookt niet met hun eigen overtuigingen. Om de relatie te dwarsbomen gaan ze op zoek naar een geschikte vrouw voor hun zoon. Wat volgt is een kleurrijke strijd, die de jongens niet zo snel opgeven.

Deze spin-off van de beruchte film SHUBH MANGAL SAAVDHAN uit 2017 - over een man met een erectiestoornis - kan gezien worden als een geslaagde maatschappijkritiek in komische vorm. De acteerprestaties zijn in ieder geval een schot in de roos: Bollywood-sterren Ayushmann Khurrana en Jitendra Kumar zijn perfect gecast als het hartverwarmende, ietwat koppige jonge koppel.

Hitesh Kewalya, India, 2020, 120 min. Hindi gesproken, Engels ondertiteld. Met Ayushmann Khurrana, Jitendra Kumar, Gajraj Rao.
Mv5 Bmtnh Owm4 Y2 Mt Zdhj Nc00 Ztzm Lwjk Mdut Nge4 Nzg2 Mzhm Mz Y0 Xk Ey Xk Fqc Gde Qxvy Otaz Mtc2 Mj A@  V1 8861 1582101143