Play

Rocco & Sjuul

Romantisch drama waarin Sjuul haar jeugdliefde Rocco vijftig jaar na dato opnieuw ontmoet. Er zijn gezinnen gesticht en levens geleefd. Toch slaat de vonk opnieuw over. Winnaar van de publieksprijs tijdens Film By The Sea in Vlissingen.

Tijden & Tickets

Langzaam is het ingeburgerd geraakt in de filmwereld: romantische films over het liefdesleven van ouderen, van BOOK CLUB tot FINDING YOUR FEET en THE LEISURE SEEKER. En ROCCO & SJUUL dus. Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze Rocco opnieuw ontmoet, haar avontuurlijke en flamboyante jeugdliefde met wie ze vroeger heeft gedanst. Al snel zijn ze opnieuw verliefd; een ontwikkeling die met argusogen wordt gevolgd door hun families. Durven Rocco en Sjuul tegen hun familie in te gaan en voor elkaar te kiezen? En dat ook nog eens met de kerstdagen voor de deur? (mv)

Anna van der Heide, Nederland, 2023, 92 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer, Nazmiye Oral, Jules Croiset..