Play

Pari

Aangrijpend familiedrama over de kracht en het doorzettingsvermogen van een Iraanse moeder die in Griekenland op zoek gaat naar haar vermiste zoon.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is thuis te zien zia Picl
Tijden & Tickets

PARI zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.
De Iraanse Pari en haar man reizen naar Athene om hun studerende zoon Babak te bezoeken. Ze stranden echter op de luchthaven van Athene, waar Babak hen zou komen ophalen. Hij komt niet opdagen. Hij blijkt al een jaar niet meer te studeren en zijn appartement staat al drie maanden leeg.
In deze voor hen vreemde omgeving is het traditionele moslimkoppel aangewezen op het beetje Engels dat Pari spreekt. Alle pogingen om te achterhalen waar Babak is, eindigen in een dood spoor. Toch voelt Pari dat opgeven geen optie is, er moet een reden zijn voor Babaks verdwijning. In hun zoektocht volgt het echtpaar de sporen van het rebelse leven van hun verdwenen zoon, waarin Pari niet alleen haar kind probeert te vinden, maar ook zichzelf.

Siamak Etemadi, Griekenland, 2020, 101 min. Engels, Grieks & Perzisch gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Shahbaz Noshir, Melika Foroutan, Sofia Kokkali.