Play

Paradise Drifters

Rauwe roadmovie over drie dakloze jongeren die – in de hoop op een ander leven – hun uitzichtloze situatie achter zich laten en naar het zuiden van Europa reizen.

Tijden & Tickets

Hulp hebben ze nodig. Liefde en genegenheid. Of op zijn minst een beetje aandacht. Maar niemand bekommert zich om Yousef, Chloe en Lorenzo. Yousef mag zijn jeugdinrichting verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe is zwanger van haar stiefvader. Lorenzo wil met drugssmokkel snel geld verdienen. Ze ontmoeten elkaar op hun reis naar Zuid-Europa. De tocht is een kat- en muisspel tussen de drie. Ze wantrouwen en gebruiken elkaar om hun eigen doel te bereiken. Wat begint als een reis op zoek naar geld en nieuwe kansen, mondt uit in een overlevingstocht.

PARADISE DRIFTERS is het speelfilmdebuut van de Nederlandse filmregisseur Mees Peijnenburg. De film werd geselecteerd voor de filmfestivals van Rotterdam en Berlijn.

Mees Peijnenburg, Nederland, 2020, 90 min. Nederlands, Frans & Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Tamar van Waning, Jonas Smulders, Bilal Wahib, Joren Seldeslachts, Camilla Siegertsz, Steef Cuijpers, Micha Hulshof.