Lumière Jazz Nights - Oslender & Cardynaals feat. Benjamin Herman — Uitverkocht

In februari bundelen Simon Oslender en Jérôme Cardynaals, twee muzikale wonderkinderen uit Aken en Maastricht, hun krachten met niemand dan Benjamin Herman, een van de meest zichtbare en productieve muzikanten van Nederland.

Tijden & Tickets

Simon Oslender en Jérôme Cardynaals, twee muzikale wonderkinderen afkomstig uit Aken en Maastricht, delen al sinds hun vroege jeugd een diepgaande muzikale verbinding. In hun tienerjaren bundelden ze hun krachten en vormden ze het duo 'Twogether'. Samen wonnen ze prestigieuze prijzen en lieten ze een diepe indruk achter in de Europese jazzscene met hun expressieve en groovy mix van jazz, funk en soul. Hun aanstekelijke passie en plezier maakten hen opmerkelijk.

Sindsdien zijn Oslender en Cardynaals veelgevraagde muzikanten in de scene. Jérôme Cardynaals heeft getoerd met artiesten als Oscar And The Wolf, James Andrews, The Youngblood Brass Band en Leroy Jones. Simon Oslender was onlangs betrokken bij een Grammy-genomineerde productie van de WDRbigband, samen met Steve Gadd, Eddie Gomez en Ronnie Cuber.

Op dinsdag 6 februari bundelen ze hun krachten in Lumiere met niemand minder dan Benjamin Herman, een van de meest zichtbare en productieve muzikanten in Nederland. Sinds zijn deelname aan de Thelonious Monk Competition in 1991 en zijn studie in New York heeft Benjamin Herman meer dan vijftig albums uitgebracht en staat hij bekend als de frontman van het New Cool Collective.

Line up:

Simon Oslender - Keys, Organ
Jérôme Cardynaals - Drums
Benjamin Herman - Saxofoon

Oslender & Cardynaals feat. Benjamin Herman, 90 min. , zonder ondertiteling.