Play

Only You

Intieme kroniek over een gepassioneerde en sensuele relatie die begint als een sprookje, maar mettertijd door de realiteit in wordt gehaald.

Tijden & Tickets

De 35-jarige Elena en de 26-jarige Jake ontmoeten elkaar toevallig op oudjaarsavond als ze staan te wachten voor een taxi. Het is liefde op het eerste gezicht. Hun relatie raast voort met het tempo van een hogesnelheidstrein: al binnen enkele weken wonen ze samen, niet veel later passeren er gesprekken over een mogelijk gezin de revue. De toekomst blijkt echter minder soepel te lopen dan verwacht. De titel van de film snijdt dus aan twee kanten: liefde kan zowel een leegte creëren als vullen. ONLY YOU legt deze tweedeling prachtig bloot.
Met humor en gevoel voor tragedie toont regisseur Harry Wootliff – wiens eigen leven veel overeenkomsten vertoont met haar eerste langspeelfilm – zich een groot talent in het genre van het moderne relatiedrama. Met de hulp van Laia Costa, een Spaanse actrice bekend van haar uitmuntende rol in VICTORIA, en nieuweling Josh O’Connor blaast ze haar personages een overrompelende echtheid in.

Harry Wootliff, VK, 2018, 119 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Laia Costa, Josh O'Connor, Stuart Martin.