Official Competition 1: Shift in Affection incl. Q&A

Tijden & Tickets

Aloneness
Michael Schmidl, Documentaire, Oostenrijk, 2018, 20 min.
Aloneness portretteert 4 mensen met een verschillende kijk op eenzaamheid en geeft een indrukwekkend en breed inzicht in deze voor veel personen weggestopte wereld. Is ‘alleen zijn’ positief of negatief?

Jane Dog
Koen Blauwblomme, Experimentele film, België, 2017, 19 min.
JANE DOG is een psychologische thriller met een metafysisch randje. Een koppel ontvangt rare videotapes die hen visioenen van Jeanne D’Arc en hun onopgeloste trauma’s geeft en naar een duister en gewelddadig plot leidt.

Genekt
Larry Erens, Fictie, België, 2018, 14 min.
Als twee drugskoeriers een teddybeer gevuld met drugs moeten oppikken, gaat alles mis. Een jong meisje is hen voor en neemt de teddybeer mee naar huis.

Il Silenzio Delle Cicale
Veronika Schoberer, Poëtisch drama, Duitsland, 2018, 10 min.
Een kort, metaforisch drama over de complexiteit van schuld, eenzaamheid, lust en zelfreflectie. Een jonge man ontmoet een vrouw bij een verlaten zwembad. Neemt zijn verbeelding een loopje met hem?

Pale Blue Me
Theresa Haas & Maurice Miller, Experimentele film, Oostenrijk, 2017, 10 min.
Een jonge, veelbelovende artiest vindt een stukje van een artistieke foto genaamd ‘Pale Blue Dot’. Op de foto is de aarde te zien vanaf een afstand van 6 miljard kilometer als een klein puntje, omgeven door het oneindige universum. Het doet de artiest realiseren hoe onbelangrijk zij eigenlijk is.

diverse, 2018, 90 min. , zonder ondertiteling.