Play

Neem Me Mee

Aanstekelijke tragikomedie waarin 70-plussers op een groepsreis naar Zuid-Frankrijk ontdekken dat je nooit te oud bent voor nieuwe avonturen en onverwachte vriendschappen. Met o.a. Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk.

Tijden & Tickets

NEEM ME MEE neemt ons op een ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen. Met een sterrencast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk.

Will Koopman, Nederland, 2023, 104 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Helen Kamperveen, Geert de Jong, Minne Koole.