Play

Mi Vida

Komisch drama met Loes Luca in de rol van een dappere 63-jarige kapster uit Schiedam die droomt van een nieuw leven in Spanje.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

MI VIDA zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.
Kapster Lou koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen. Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. Ver weg van alles wat ze kent, in een kinderbed bij een gastgezin, tussen feestvierende studenten. In de gastvrije stad aan zee kan ze over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Haar zwangere dochter Barbara vindt Lou’s verhuisplannen ‘belachelijk’ en ‘egocentrisch’. Haar moeder hoort in Schiedam, bij haar kinderen en kleinkinderen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?
MI VIDA is een film over de verwachtingen die we hebben van ons leven. En over het lef dat nodig is om die verwachtingen waar te maken.

Norbert ter Hall, Nederland, 2019, 88 min. Nederlands, Spaans & Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach, Anniek Pheifer.
Mi Vida Ps 1 Jpg Sd Low 7433 1570195884