Play

Paul van Kessel & Charly Zastrau | For The Love Of Music

Laat je betoveren door de warme, innemende stem van jazzzanger Paul van Kessel. Op dinsdag 8 maart speelt hij samen met pianist Charly Zastrau live in ons restaurant, dat we voor de gelegenheid omtoveren tot een intieme jazzclub.

Tijden & Tickets

Paul van Kessel is een van de weinige mannelijke jazz-zangers die Nederland rijk is. Zijn weergaloze gevoel voor timing, zijn warme timbre en zijn oprechte, ongekunstelde vertolking maken hem tot een unieke, veelgevraagde zanger. In 2001 kruisten Paul van Kessel’s en Charly Zastrau’s wegen elkaar voor het eerst. In “For the love of music” komen zij weer bij elkaar. Met een gemengd programma van favoriete songs en eigen werk vieren ze, wat hen oorspronkelijk met elkaar heeft verbonden en door de jaren heen altijd de drijfveer was: de liefde voor muziek.

Van Kessel trad naast met zijn vaste eigen bands op met o.a. het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. Zijn album “Keep your soul together” en zijn nieuwste song-releases, waaronder “Where’s my home”, zijn parels in de Soul-Jazz van Nederlandse bodem, waarin van Kessel zich met uitsluitend eigen werk ook als een uitstekende songwriter profileert.

Charly Zastrau is in binnen- en buitenland een veel gevraagde pianist en arrangeur. Gewaardeerd als “begeleider pur sang”(Cultuurpodium) heeft Zastrau talloze artiesten begeleid, van Mathilde Santing tot Nina Hagen, New York icoon Joey Arias tot operazangeres Claron Mcfadden. Als arrangeur schrijft hij voor ver uiteenlopende ensembles en gelegenheden, waaronder o.a. Yentl en de Boer, de Philharmonie Zuidnederland en Dorona Alberti. Het Metropole Orkest adapteerde meerdere van zijn arrangementen. De Volkskrant noemde Zastrau een “fenomenale pianist”.