Play

L'Ultima Notte di Amore

Spannende politiethriller met Pierfrancesco Favino als een politie-inspecteur die aan zijn laatste nachtdienst in Milaan begint. Het wordt de meest uitdagende nacht van zijn leven.

Tijden & Tickets

Na maar liefst 35 jaar trouwe dienst bij de Milanese politie is het voor Franco Amore tijd het korps te verlaten. In zijn afscheidsrede blikt hij terug op zijn lange carrière. Hij prijst zich gelukkig dat hij zijn dienstwapen nooit heeft hoeven gebruiken. Wat hij echter niet weet, is dat zijn laatste nachtdienst de meest zenuwslopende van zijn leven zal worden. Tijdens die laatste nacht staat opeens alles op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn collega Dino en zelfs zijn eigen leven.

Andrea Di Stefano levert met L’ULTIMA NOTTE DI AMORE een razend spannende grotestadsthriller af, met een heerlijke Ennio Morricone-achtige score van Santi Pulvirenti en opnieuw een geweldige hoofdrol van de man die langzaam is uitgegroeid is tot onze favoriete Italiaanse acteur: Pierfrancesco Favino (NOSTALGIA, IL TRADITORE). (mv)

Andrea Di Stefano, Italië, 2023, 124 min. Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi, Francesco Di Leva, Martin Francisco Montero Baez..