Play

Las consecuencias

Subtiel Spaans drama tegen de achtergrond van de Canarische Eilanden over een familie die gevangen zit in een web van wantrouwen, jaloezie, angst, trauma’s en familiegeheimen.

Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

De veertigjarige Fabiola is getraumatiseerd door een duikongeluk waarbij haar man om het leven kwam. Om te ontsnappen aan haar paniekaanvallen, besluit ze wat tijd door te brengen in een huis dat haar familie bezit op een klein vulkanisch eiland voor de Spaanse kust. Het is het huis waar ze de eerste zeven jaar van haar leven doorbracht, voordat haar ouders plotseling vertrokken. Ze krijgt gezelschap van haar veertienjarige dochter Gabi en van haar vader César.

Op het eiland heeft Fabiola het gevoel dat er iets niet klopt in de relatie tussen haar vader en Gabi. De onderhuidse spanningen binnen de familie en de onheilspellende pikzwarte landschappen vol verkoolde overblijfselen van vulkaanuitbarstingen voeden Fabiola’s wantrouwen. Tijdens het verblijf wordt ze gedwongen om haar verleden en dat van haar familie opnieuw tegen het licht houden. (bron: www.moviesthatmatter.nl)

Deze film is te zien via Picl

Claudia Pinto, Spanje, Nederland, België, 2021, 97 min. Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Juana Acosta, María Romanillos, Alfredo Castro, Héctor Alterio, Carme Elias.
Las consecuencias ps 1 jpg sd low 62b308447e8f5