Play

Jumbo

Vrijen op een kermisattractie, dat hebben we wel vaker gezien. Maar vrijen met de attractie? In haar filmdebuut schetst Zoé Wittock de ongewone relatie tussen Jeanne en Jumbo.

Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

JUMBO zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.
Hoe werkt het?
1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Hij is sterk, en straalt in alle kleuren van de regenboog. Met zijn vele armen gooit hij Jeanne de lucht in, terwijl hij haar stevig vasthoudt. Hij, is Jumbo. Een kermisattractie. En Jeanne, die ’s nachts het vuil opraapt in het attractiepark, is verliefd op ‘m. Jeannes liefde voor Jumbo zorgt echter voor een hoop ongemak: haar moeder, normaal gesproken erg open over seks, schaamt zich voor haar dochter. En Marc, de manager van het attractiepark, heeft liever dat Jeanne hém aandacht geeft.
In JUMBO toont debuterend regisseur Zoé Wittock een excentrieke liefdesrelatie die zindert als een achtbaanrit en tegelijk schokt als de botsauto’s. Met veel energie, visuele bravoure en humor vertelt Wittock een ongewoon liefdesverhaal, met een prachtige hoofdrol voor Noémie Merlant, de jonge Franse actrice die we kennen uit PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU.

Zoë Wittock, Frankrijk, België, Luxemburg, 2020, 93 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Noémie Merlant, Emmanuelle Bercot, Bastien Bouillon, Sam Louwyck, Tracy Dossou.
Jumbo Ps 1 Jpg Sd Low 9137 1584958197