Play

Juliet, Naked

Komisch romantisch drama over de driehoeksverhouding tussen Annie, haar vriend en de bekende singer-songwriter van wie haar vriend een groot fan is. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Nick Hornby.

Tijden & Tickets

Annie en Duncan passen als puzzelstukjes bij elkaar en zijn al jaren samen. Toch staat iets hun geluk altijd in de weg: Duncans obsessie voor de obscure rocker Tucker Crowe. Na vijftien jaar begint Annie dan ook te twijfelen. Heeft ze vijftien jaar verspilt aan een slechte relatie? Had ze meer uit het leven kunnen halen dan een saaie baan in een klein dorpje aan de regenachtige oostkust van Engeland? Een ontmoeting met de enigmatische rocker maakt haar gevoelens er niet duidelijker op.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity). In 2014 deed Jesse Peretz, regisseur van o.a. de HBO-serie GIRLS, al een poging om het boek te verfilmen, destijds nog met Kate Winslet in de hoofdrol. In januari van dit jaar ging JULIET, NAKED dan eindelijk in première op het Sundance Film Festival.

Jesse Peretz, VS, 2018, 97 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ethan Hawke.