Play

Jippie No More!

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn. Jippie No More! werd tijdens Cinekid bekroond met zowel de Prijs van de Kinderjury als de Publieksprijs.

Tijden & Tickets

Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt. Regisseur Margien Rogaar (familieserie Lampje) en scenarist Fiona van Heemstra (Knor) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud.

Margien Rogaar, Nederland, 2023, 95 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Wesley van Klink, Guide Pollemans, Aus Greidanus sr., Lotte Jonker.