Play

Instinct

Debuutfilm van Halina Reijn waarin een psychologe geobsedeerd raakt door een zedendelinquent. Met hoofdrollen voor Carice van Houten en Marwan Kenzari.

Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

INSTINCT zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Halina Reijn, Nederland, 2019, 98 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Carice van Houten, Marwan Kenzari.
Instinct Ps 1 Jpg Sd High Fotograaf Kris Dewitte 6800 1565192231