Play

Inside Out 2

In de Pixar animatiefilm Inside Out 2 keren we terug naar het brein van Riley, die inmiddels een tiener geworden is. De controlekamer in haar hoofd wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties!

Tijden & Tickets

Bekijk hier de Nederlands gesproken voorstellingen van deze film.

De stemmetjes in je hoofd kennen jou vanbinnen en vanbuiten. Blijdschap, woede, walging, angst en verdriet maakten de dienst uit in INSIDE OUT (2015), een van de leukste en beste animatiefilms van de beroemde Pixar studio. Zij weten dan ook niet hoe ze moeten reageren als opeens Onzekerheid opduikt, een nieuwe emotie. En het lijkt erop dat Onzekerheid niet alleen is gekomen. Blijdschap (Joy) wil de leiding over het team houden, maar samenwerken met de nieuwkomers blijkt lastig. Als Onzekerheid het heft in eigen handen neemt, dreigt het allemaal verkeerd af te lopen voor Riley.

INSIDE OUT 2 richt zich op emoties die typisch zijn voor de puberteit; een verwarrende tijd waarin nieuwe emoties als onzekerheid, afgunst, verveling en schaamte de kop opsteken. Laat het maar aan Pixar over om daar een creatieve, slimme en humoristische film over te maken voor alle leeftijden.

De voorstelling van zondag 21 juli om 11:50 uur is te boeken als filmontbijt.

Kelsey Mann, VS, Japan, 2024, 100 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony Hale, Ayo Edebiri, Liza Lapir, Maya Hawke, Adèle Exarchopoulo, Paul Walter Hauser.