Play

In The Mood For Love

Hét hoogtepunt in het oeuvre van Wong Kar Wai is deze bloedmooie liefdeswals over twee buren die ontdekken dat hun wederzijdse echtgenoten een relatie met elkaar hebben.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

In The Mood For Love zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.IN THE MOOD FOR LOVE is niets minder dan een monument voor esthetisch genot: de stijlvolle aankleding, de schoonheid van Tony Leung en Maggie Cheung, de latino-songs van Nat King Cole, regendruppels die in slow motion op een trottoir landen, sigarettenrook die omhoog kringelt langs het bioscoopscherm. Het is de ultieme liefdesfilm, over een niet geconsumeerde begeerte.

Meneer Chow en mevrouw Chan zijn buren in een appartementencomplex in het Hongkong van 1962. Hun echtgenoten blijken een affaire te hebben. De twee zoeken troost bij elkaar. De romantische gevoelens die daarbij ontluiken worden in het gareel gehouden, maar regisseur Wong Kar Wai maakt hun begeerte voelbaar.

IN THE MOOD FOR LOVE won tijdens het filmfestival in Cannes de prijs voor beste acteur (Tony Leung) en kreeg daarnaast een speciale prijs voor cinematografie en montage.

Wong Kar Wai, Hong Kong, China, 2000, 98 min. Frans, Spaans, Shanghainees & Kantonees gesproken, Nederlands ondertiteld.
In the Mood For Love ps 1 jpg sd low 60a77a36badf8